Aannemer-Amsterdam-Logo

Latex spuiten Amsterdam

Het spuiten van latex verf in uw woning in Amsterdam zorgt ervoor dat uw woning weer een frisse uitstraling heeft. Het spuiten van latex kent vele voordelen t.o.v. traditioneel verfwerk waarover we u op deze pagina meer uitleggen. Ook de gemiddelde kosten en de werkwijze die Aannemer Amsterdam hanteert komen aan bod.

Ga snel naar

Veilig en voordelig latex spuiten in Amsterdam

Het laten spuiten van latex verf is een efficiënte wijze om uw woning te voorzien van een nieuwe verflaag. Dankzij het spuiten van de verf is de klus sneller geklaard en zo bespaard u alleen al met de tijd zo’n 30% van de kosten t.o.v. regulier verfwerk. Naast het financiële voordeel zijn er nog een aantal belangrijke voordelen als het gaat om gezondheid. Bij Aannemer Amsterdam werken we uitsluitend met latex op waterbasis van hoogstaande merken. We kiezen hier in het bijzonder voor omdat we het milieu belangrijk vinden en deze type verf het minst schade toebrengt aan de natuur.

Kosten latex spuiten in Amsterdam

Met het spuiten van latex verf bespaart de schilder dus tijd en daarmee bespaart u kosten. Dit gezegd hebbende bent u vast benieuwd wat de kosten zijn voor latex spuiten in Amsterdam ten opzichte van een schilder welke regulier schilderwerk uitvoert in Amsterdam. Dit verschil ziet u terug in onderstaand overzicht:

WerkzaamhedenGemiddelde kosten (inclusief arbeid en btw)
Latex spuiten€ 4,50 – € 11 per m²
Schilder€ 35 – € 40 per uur

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten spuiten van latex in woning in Amsterdam? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

Latex spuiten Amsterdam

Hoe Aannemer Amsterdam te werk gaat bij latex spuiten

Bij allerlei projecten en verbouwingen hebben de specialisten van Aannemer Amsterdam gezorgd voor een vlekkeloze toepassing van latex verf met behulp van Airless en Air-assisted apparatuur. Dit zorgt ervoor dat we de latex verf nevelarm gespoten wordt. Uiteraard werken wij uitsluitend met latex op waterbasis van hoogstaande merken.

Volgens onderstaande werkwijze verzorgen de specialisten van Aannemer Amsterdam een strak en egaal eindresultaat:

Stap 1: Afplakken

Zoals bij traditioneel verfwerk ontkom je er helaas niet aan: het afplakken van de ruimte waar de latex gespoten gaat worden. We vinden het belangrijk om strak werk af te leveren en het afplakken van de ruimte blijft hier een onderdeel van, ondanks de gereduceerde spuitnevel geloven wij in “beter voorkomen dan genezen”.

Stap 2: Voorbehandeling

De muren worden voorbehandeld door de schilder met behulp van ontvetter en water. Geeft de muur af? Dan wordt deze voorbehandeld met voorstrijk fixeermiddel welke diep in de muur dringt.

Stap 3: Verfspuit klaar maken

De specialist van Aannemer Amsterdam maakt de verfspuit klaar voor gebruik en test deze uitvoerig op een stuk karton. Zo controleert deze of er voldoende verf uit de spuitmond komt en of de luchttoevoer goed staat afgesteld.

Stap 4: Latex spuiten

Goed beschermd gaat onze expert beginnen aan het spuiten van de latex verf in de ruimte. De schilder draagt hierbij een mondmasker en veiligheidsbril om gezondheidsrisico’s te beperken.

Indien nodig wordt er na de droogtijd een tweede laag verf aangebracht m.b.t. de verfspuit.

Stap 5: Opruimen en tape verwijderen

Wanneer de latex verf netjes gedroogd is, wordt de ruimte opgeruimd en de tape van de muren, deuren en plinten verwijderd. De werkplek wordt netjes en schoon opgeleverd.

Vrijblijvende offerte?

Goedkoop latex spuiten in Amsterdam

Uw woning weer een frisse uitstraling geven is gemakkelijk te behalen door uw woning in Amsterdam te laten spuiten met latexverf. De specialisten van Aannemer Amsterdam zorgen voor een strak en egaal resultaat, ongeacht de kleur die u kiest. Wilt u goedkoop uw woning laten spuiten met latex? Daarom kiest u voor Aannemer Amsterdam, gegarandeerd de voordeligste prijzen voor vakkundig werk uitgevoerd door de beste specialisten.

Airless verfspuiten nieuwbouw

Doorgaans worden nieuwbouwwoningen behang klaar opgeleverd en is er verdere afwerking nodig om de woning te voorzien van een mooie strakke verflaag. In het geval van een nieuwbouwwoning zorgen onze professionals eerst voor een pleisterlaag die ervoor zorgt dat de muren en plafonds volledig egaal en strak zijn. Na het aanbrengen van de pleisterlaag zullen we de latex verf in twee lagen aanbrengen met behulp van onze airless verfspuiten. De eerste laag die we aanbrengen is een primer gecombineerd met pigment, wat zorgt voor een hechting van de volgende laag latex verf. De tweede laag brengen we ook machinaal aan nadat de muur grondig gecontroleerd is op eventuele oneffenheden en deze waar nodig zijn bijgewerkt. Het resultaat is een prachtig egale en strak geverfde muur waar u voorlopig weer van kunt genieten.

Plafond(s) laten spuiten met latex

Het laten spuiten van uw plafond(s) met latex geeft een prachtig egaal resultaat. Daarnaast is het spuiten van plafonds een tijdbesparing ten opzichte van handmatig verven en bespaart u daarmee op de totale kosten voor de schilder. Onze ervaren schilders zorgen ervoor dat uw plafonds er weer als nieuw uitzien in de kleur die u wenst. Benieuwd of latex verfspuiten mogelijk is op uw plafond? Onder andere onderstaande ondergronden zijn prima geschikt om te laten latex spuiten:

Voordelen van latex spuiten in Amsterdam

Uw Amsterdamse woning laten voorzien van latex doormiddel van verf spuiten kent verschillende voordelen t.o.v. het handmatig laten schilderen van uw woning. Wanneer u kiest voor een professionele schilder van Aannemer Amsterdam weet u zeker dat u o.a. deze voordelen behaalt:

Egale en strakke afwerking

Door het laten spuiten van latex voorkomt u zichtbare banen en aanzetten waardoor u een volledig egale en strakke afwerking van muren en plafonds behaalt. Oneffenheden zijn er niet.

Veilig voor gezondheid en milieu

Aannemer Amsterdam werkt uitsluitend met latex op waterbasis van hoogstaande merken die absoluut geen schade kunnen veroorzaken aan de gezondheid en zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu.

Geschikt voor allerlei ondergronden

Latex is prima geschikt voor allerlei soorten ondergrond, denk aan hout, steen, en stucwerk. Maar ook systeem- en structuurplafonds kunnen uitstekend worden gespoten met latex verf. De structuur van de plafonds blijft behouden na het aanbrengen van de latex verf.

Verkrijgbaar in alle kleuren

Ongeacht welke kleur latex u wenst te laten aanbrengen, wij zorgen ervoor dat dit egaal en strak gebeurt.

Voordelig en effectief

Het spuiten van latex is vaak voordeliger dan het inzetten van een schilder die handmatig werkt. Daarnaast werkt het latex spuiten effectief en is de dekking mooi egaal en strak.

Waarom u latex laten spuiten door Aannemer Amsterdam

Uw muren en plafonds laten voorzien van latex door middel van spuiten zorgt voor een frisse uitstraling in uw woning. De professionele schilders van Aannemer Amsterdam zijn ruim ervaren in het werken met airless verfspuiten en zorgen voor een prachtig egaal en strak eindresultaat. Naast de kwaliteit die wij leveren, vinden we klanttevredenheid en laagdrempeligheid zeer belangrijk. Daarom investeren we in goede communicatie met u en houden we prijzen voordelig, zodat deze voor iedereen betaalbaar zijn én blijven.

Offerte aanvragen latex spuiten in Amsterdam en omgeving

Het aanvragen van een offerte is bij Aannemer Amsterdam geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus absoluut nergens aan vast. In onze offerte informeren we u over onze prijzen, de verwachte duur van de verbouwing en de mogelijke startdatum bij akkoord. We streven ernaar om u binnen 48 uur te voorzien van een offerte welke gemaakt wordt op basis van de door u verstrekte gegevens.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen van Aannemer Amsterdam? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.