Aannemer-Amsterdam-Logo

Over Aannemer Amsterdam​

Aannemer Amsterdam is in 2004 opgericht vanuit passie voor het aannemersvak. Met ons bedrijf wilden we mooie verbouwingen realiseren en prachtige renovaties uitvoeren en dat is gelukt! Anno 2023 zijn wij een middelgroot aannemersbedrijf met 13 werknemers in dienst.
Met deze werknemers delen we die passie voor bouwen en verbouwen. Samen met dit team van medewerkers maken we van elke verbouwing of renovatie een succes door met veel plezier hard te werken, oplossingsgericht te denken en met oog voor detail af te werken.

Aannemer Amsterdam is, de naam zegt het al, vooral actief in Amsterdam. Voor onze echte Amsterdammers is dit natuurlijk een feestje. Zo staan we de ene week een woning te verbouwen in Amsterdam Noord en de week erna een monumentaal pand te renoveren in de Jordaan. Ook zijn onze opdrachtgevers zeer divers, zo verzorgen wij complete woning-, winkel- en bedrijfsverbouwingen of renovaties maar zijn ook gespecialiseerd in andere vormen van aannemerswerk zoals onderhoud, badkamer- of keuken verbouwingen. Dit doen we voor particulieren, kleine of grote bedrijven maar ook voor gemeentes of woningbouwverenigingen. Het leuke aan ons vak is dat we veel van onze klanten weer terug zien komen want naast onze passie voor dit mooie vak is het natuurlijk geweldig om klanten blij te maken met een prachtig eindresultaat!

Dakopbouw

Aannemer Amsterdam

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.