Aannemer-Amsterdam-Logo

Stukadoor Amsterdam

Zorgvuldig gestucte en glad afgewerkte wanden en plafonds in uw woning of kantoorpand zorgen voor een rustige en nette uitstraling. Maar met een land vol stukadoors kan het lastig zijn om het juiste bedrijf aan de haak te slaan. Hengel niet verder, bij Aannemer Amsterdam verzekeren we u een professioneel en vakkundig stucwerk voor een voordelige prijs. Lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Ga snel naar

Uw ervaren stukadoor in Amsterdam en omgeving

Aannemer Amsterdam werkt samen met ervaren en vakkundige stukadoors om uw woning te voorzien van strak en net stucwerk. Onze specialisten hebben talloze wanden, plafonds en muren voorzien van prachtig stucwerk met vele tevreden klanten als gevolg. Onze opgedane ervaring in de jaren dat wij als team samenwerken, ziet u geheid terug in de kwaliteit van ons werk. Naast een zorgvuldige aanbreng van het stucwerk staat klanttevredenheid en transparantie bij Aannemer Amsterdam hoog in het vaandel. Alles om u te zorgen, van A tot Z.

Voor al uw stucwerk in en om Amsterdam

Waar uw woning of pand zich bevind in Amsterdam maakt voor onze experts niets uit. Onze diensten zijn inzetbaar in volledig Amsterdam en in nabijgelegen steden en contreien. Aannemer Amsterdam werkt met gecertificeerde stukadoors die ervaring hebben in allerlei soorten stucwerken. Tegenwoordig is er veel keuze en kunt u het stucwerk geheel naar de stijl van uw woning kiezen. Uw voordeel is dat Aannemer Amsterdam alle benodigde machines en materialen in eigen bezit heeft om de kosten voor onze klanten voordelig en betaalbaar te houden.

Voor alle soorten stucwerken in Amsterdam en omgeving garandeert Aannemer Amsterdam u een professionele en vakkundige aanbreng en afwerking.

Stukadoor Amsterdam

Verschillende soorten stucwerk

Stucwerk kan worden gebruikt in verschillende ruimten en met meerdere doelen. We onderscheiden de twee meest voorkomende redenen om te laten stucen:

Stucen als onderlaag

Bij scheuren en oneffenheden op of in muren en plafonds kan stucwerk zorgen voor een snelle egalisatie. Door het laten aanbrengen van stucwerk zijn uw plafonds en muren weer strak en glad voor verdere afwerking.

Stucen als afwerking

Stucwerk wordt in veel gevallen gebruikt als eindafwerking van muren en plafonds. Een ervaren stukadoor kan uw wanden voorzien van prachtig stucwerk in de gewenste kleur(en) en met de gewenste structuur.

Kosten stukadoor in Amsterdam

Overweegt u om uw muren en/of plafonds in uw woning of kantoorpand te laten stucen? Dan is het goed om te weten met welke prijzen u rekening dient te houden. De kosten voor een stukadoor in omgeving Amsterdam kunnen erg variëren, omdat het aanbod vrij groot is. Sommige stukadoors vinden dat zij een flink bedrag kunnen rekenen i.v.m. opgedane ervaring, terwijl andere stukadoors weer torenhoge voorrijkosten rekenen om in het mooie Amsterdam te kunnen komen.

In de meeste gevallen berekent Aannemer Amsterdam een prijs per vierkante meter (m²) waarin het materiaal, de loonkosten en de btw zijn doorberekend. In specifieke situaties kan er worden gekozen voor een alternatieve wijze van berekening van de kosten, vraag naar de mogelijkheden wanneer u denkt dat uw situatie hierbij past.

Wilt u meer informatie over de tarieven die Aannemer Amsterdam hanteert of wenst u graag persoonlijk contact m.b.t. de kosten voor het laten stucen van uw wanden en plafonds? Twijfel niet en neem vandaag nog contact op om met een van onze experts te spreken!

Vrijblijvende offerte?

Kosten stucwerk per vierkante meter (m²)

In de meeste gevallen berekent Aannemer Amsterdam een prijs per vierkante meter (m²) waarin het materiaal, de loonkosten en de btw zijn doorberekend. De meest voorkomende soorten stucwerk en de bijbehorende gemiddelde prijzen hebben we in onderstaande tabel voor u uiteen gezet:

Soort stucwerkGemiddelde prijs per m², incl. materialen, loonkosten en BTW
Spackspuitwerk€ 5 – € 12
Behangklaar stucen€ 10 – € 19
Sausklaar stucen€ 10 – € 24
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol)€ 12 – € 25
Plafond stucen (glad)€ 15 – € 32
Schuurwerk€ 18 – € 27
Raapwerk (dik stucwerk)€ 17 – € 30

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten stucen van uw wanden en/of plafonds in Amsterdam? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

Latex spuiten in Amsterdam

Hoe fijn is het om naast het stucwerk ook de verdere afwerking van uw muren en plafonds uit handen te kunnen geven? De specialisten van Aannemer Amsterdam begrijpen maar al te goed dat het voor u fijn is om het stucwerk en de afwerking door één bedrijf te laten doen. Daarom hebben wij diverse specialisten die strak en vlekkeloos latex spuitwerk voor u verzorgen wanneer het stucwerk goed gedroogd is. Hele wanden, halve wanden of een enkele baan voorzien van latex verf, het is allemaal mogelijk. Het spuiten van latex verf zorgt voor een streep- en baanloos eindresultaat en een goede verdeling van de verf over de gehele wanden/plafonds.

Stucwerk en wandafwerking

Er zijn verschillende soorten stucwerk en ieder stucwerk vergt een andere aanpak, ook als het gaat om de eindafwerking. Zo kan het zijn dat u na de aanbrengst van het stucwerk graag wenst af te werken met behang of verf. Dan is het belangrijk dat u zorgvuldig rekening houdt met de vereiste droogtijd voor het stucwerk.

Heeft u een nieuwbouwwoning aangekocht en dient de afwerking van uw wanden en/of plafonds snel te gebeuren? Dan kunt u dunpleister overwegen. Deze kant en klare egalisatiepleister op basis van kunstharsdispersie wordt in 1 of 2 lagen van enkele millimeters aangebracht en heeft een droogtijd van slechts 24 uur. Zo kunt u snel verder met de overige afwerking van muren en plafonds.

Goedkope stukadoor in Amsterdam en omstreken

Overal in Amsterdam zijn de specialisten van Aannemer Amsterdam inzetbaar en overal houden wij de prijs voor u zo voordelig mogelijk. Dit lukt ons door een efficiënte inzet van ons geweldige team met ware experts, de diversiteit en compleetheid van onze materialen en machines en de wil om onze diensten laagdrempelig te kunnen aanbieden. Voor ons is het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van diensten die ervoor zorgen dat uw woning in goede staat kan verkeren en u veilig en met comfort kunt wonen.

Wij tonen graag aan met een gratis en vrijblijvende offerte dat wij gegarandeerd de meest voordelige stukadoorsdiensten bieden in Amsterdam en omgeving. Wilt u dit met eigen ogen zien? Neem dan contact met ons op en vraag uw offerte aan!

Nieuwbouw stucen

Omdat het creëren van woonruimte de laatste jaren een stevige prioriteit heeft gekregen, worden er talloze nieuwbouw woningen gebouwd in Amsterdam en omgeving. Bij meerdere projecten heeft Aannemer Amsterdam het stukadoorswerk succesvol uitgevoerd, wat de nodige tevreden klanten heeft opgeleverd. Bent u projectleider van een nieuwbouwproject en wenst u te informeren over de mogelijkheden van Aannemer Amsterdam als stukadoor? Neem gerust contact op met onze professionals.

Heeft u een nieuwbouwwoning in Amsterdam of omgeving aangeschaft en wenst u stucwerk te laten aanbrengen op muren, wanden of plafonds? Bij het stucen van een nieuwbouwwoning houdt Aannemer Amsterdam zorgvuldig rekening met de laagdikte om een optimaal resultaat te behalen.
Neem gerust contact op met onze professionals voor meer informatie of het inplannen van stucwerk voor uw nieuwbouwwoning in Amsterdam en omgeving.

Stucwerk en garantie

Op stucwerk dat is aangebracht door Aannemer Amsterdam bieden wij garantie. Zo weet u zeker dat u bij ons terecht kan als er onverhoopt schade aan het stucwerk optreedt binnen de garantieperiode. Wij bieden garantie op ons werk, omdat wij weten welke kwaliteit onze experts afleveren en omdat wij het belangrijk vinden dat u ons kunt vertrouwen. Zo wel nu, als in de toekomst.

Stucwerk per toepassing

In de loop der jaren is het aanbod met oog op stucwerk flink uitgebreid en zijn er talloze mogelijkheden ontwikkeld om stucwerk toe te passen in allerlei kamers in uw woning. Niet alleen op muren, maar ook op plafonds wordt stucwerk steeds vaker gebruikt als afwerking. Verschillende toepassingen bespreken we hieronder kort:

Plafond stucen

Het plafond laten voorzien van stucwerk zorgt voor een strak en egaal plafond met een lichte uitstraling. In een moderne woning kan dit precies het puntje op de i zijn om de optimale uitstraling te behalen. Ook decoratief stucwerk wordt steeds vaker gekozen als afwerking van plafonds.

Badkamer stucen

Een flinke opkomst zien we in het laten stucen van de badkamer. Waar tegels eerder standaard werden gekozen als afwerking van de wanden in de badkamer, maakt dit steeds vaker plaats voor stucwerk. Door te werken met een stucmortel die bestand is tegen vocht creëren we stucwerk wat prima volstaat in de badkamer. Kies voor een originele marmerlook of denk aan beton ciré.

Keuken stucen

In de keuken wordt stucwerk steeds vaker toegepast als wandafwerking. Het scheelt u schoonmaakwerk van de tegels en het geeft een rustige uitstraling aan uw keuken.

Offerte aanvragen stukadoor in Amsterdam en omgeving

Het aanvragen van een offerte voor een stukadoor is bij Aannemer Amsterdam geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus absoluut nergens aan vast. In onze offerte informeren we u over onze prijzen, de verwachte duur van de verbouwing en de mogelijke startdatum bij akkoord. We streven ernaar om u binnen 48 uur te voorzien van een offerte welke gemaakt wordt op basis van de door u verstrekte gegevens.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen van Aannemer Amsterdam? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.