Aannemer-Amsterdam-Logo

Schilder Amsterdam

Vroeg of laat ontkomt u er niet aan en zal uw woning, kantoorpand of bedrijfshal toch moeten worden voorzien van een mooie nieuwe verflaag. Of het nu gaat om een binnen schilder of buitenschilder, Aannemer Amsterdam heeft professionele en vakkundige schilders met jaren ervaring om uw schilderwerken met zorg uit te voeren. Op deze pagina leest u meer over onze diensten en waarom Aannemer Amsterdam de juiste keuze is om u te ontzorgen.

Ga snel naar

Aannemer Amsterdam: Het schildersbedrijf in regio Amsterdam

Vakkundige uitvoering van zowel binnen- als buitenschilderwerken in geheel Amsterdam en de nabije omgeving voor een betaalbare prijs, dat is het streven van Aannemer Amsterdam. We werken samen met de beste schilders met elk een eigen expertise waardoor wij zowel binnen als buiten allerlei schilderwerken voor u succesvol kunnen uitvoeren. Talloze schilderprojecten hebben we succesvol uitgevoerd voor particulieren, bedrijven, VvE’s en zelfs overheidsinstanties.

Wij garanderen u strak en professioneel schilderwerk door ervaren specialisten.

Waarom u schilderwerk laat uitvoeren door Aannemer Amsterdam

Een professionele en zorgvuldige uitvoering van schilderwerken, gegarandeerd door de ervaren specialisten van Aannemer Amsterdam. Naast de garantie die wij bieden op ons uitgevoerde werk, vinden wij het ook belangrijk dat u een vertrouwd gevoel hebt bij onze samenwerking. Daarom houden wij van een transparante communicatie en streven we naar een goede bereikbaarheid om uw eventuele vragen te beantwoorden wanneer dit voor u uitkomt.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte om uw wanden en plafonds te laten schilderen door onze ervaren specialisten of laat u adviseren op maat en bespreek de mogelijkheden voor uw project.

Schilder Amsterdam

Muren laten verven door schildersbedrijf in Amsterdam

Uw muren laten verven is een enorm breed begrip. Gaat het om binnen- of buitenmuren? Wenst u witte verf of een mooie diepe kleur om een speels effect te creëren in een kamer of ruimte? Wat is de uitstraling die u wenst te behalen met het schilderproject? Zo zijn er talloze vragen waarvan het antwoord per project weer heel verschillend kan zijn. Daarom leggen we graag meer uit over onze schilderdiensten en voor welke werkzaamheden u bij ons terecht kunt.

Schilderwerken die de specialisten van Aannemer Amsterdam graag voor u uitvoeren:

Sauzen van muren

Binnenmuren in uw woning laten voorzien van een frisse nieuwe verflaag, daar zijn onze ervaren schilders een ster in. Het sauzen van uw binnenmuren doen we zorgvuldig en met de juiste hulpmiddelen om tot een streep- en vlekkeloos eindresultaat te komen. Het is belangrijk dat uw muren vlak genoeg zijn om goed te kunnen sauzen. Is dit niet het geval? Dan kunnen de ervaren stukadoors van Aannemer Amsterdam uw muren sausklaar maken waarna onze schilder het sauzen van de muren uitvoert. Het sauzen van muren kan zowel handmatig worden gedaan als machinaal. Machinaal maakt de klus een stuk minder arbeidsintensief, waardoor dit ook goedkoper kan uitvallen.

Buitenmuren schilderen

De buitenmuren van uw woning, kantoor- of bedrijfspand in Amsterdam krijgt te maken met diverse weersomstandigheden die de uitstraling van uw pand niet altijd ten goede komen. Het laten schilderen van uw buitenmuren geeft uw woning direct een compleet nieuw en frisse uitstraling en kan zelfs ervoor zorgen dat uw woning eruit springt t.o.v. andere woningen in uw straat. Buitenschilderwerk hebben de specialisten van Aannemer Amsterdam al voor talloze opdrachtgevers mogen uitvoeren en dit heeft ons veel tevreden klanten opgeleverd.

Spuiten van muren

Het laten spuiten van muren wordt steeds populairder. De arbeidsintensiviteit is lager dan bij handmatig schilderwerk en het eindresultaat is in veel gevallen zelfs mooier. De verf wordt onder hoge druk aangebracht en verneveld over de muur. Zo ontstaat er een streep- en baanloze muur met een mooie intensiteit van de verf. Omdat het aanbrengen machinaal gebeurt, valt de prijs in de meeste gevallen enorm mee.

Vrijblijvende offerte?

Plafonds laten verven, sauzen of spuiten in Amsterdam

Omdat we over het algemeen meer aankijken tegen muren, worden plafonds nog wel eens vergeten met oog op een opknapbeurt. Schone en witte plafonds geven meer ruimte voor het oog en zorgen dus voor meer wooncomfort. Laat uw plafonds dus om de paar jaar aanpakken om dit ruimtelijke gevoel en wooncomfort te behouden.

Plafonds laten verven of sauzen

Het sauzen van uw plafonds doet onze ervaren schilder met de juiste techniek en materialen om tot een mooi resultaat te komen. Zowel sauzen als verven is mogelijk in de door u gewenste kleur, er is een ruimschootse keuze aan kleuren, structuren en andere extra opties.

Uw plafonds handmatig laten verven door een schilder is arbeidsintensief, maar wel slim wanneer u bijvoorbeeld een afwijkend plafond hebt met houten balken of lastige hoeken/vormen.

Plafonds laten spuiten

Het spuiten van plafonds komt steeds meer op en vermindert de arbeidsintensiviteit van de schilderklus. Het zorgt daarnaast ook voor een strak en streep- en baanloos eindresultaat.

Kozijnen verven in Amsterdam

Zijn uw kozijnen nog in goede staat, maar wel toe aan onderhoud? Houten kozijnen kunt u het best iedere 5 tot 7 jaar (laten) verven en controleren op eventuele schade of zwakke plekken. Kozijnen van aluminium, kunststof of staal vergen over het algemeen weinig onderhoud en dienen vooral schoon gehouden te worden.

Uw houten kozijnen (periodiek) laten verven door een professionele schilder in Amsterdam? De specialisten van Aannemer Amsterdam zorgen ervoor dat uw kozijnen er weer goed bij staan en de uitstraling van uw woning weer verbetert.

Deur(en) laten verven in Amsterdam

Laat u uw muren en plafonds verven? Dan is het slim om te overwegen om uw deuren ook mee te nemen in het project. Deuren verliezen na verloop van tijd hun kleurintensiteit en lopen (kleine) beschadigingen op door dagelijks gebruik. Een nieuwe verflaag op uw deuren geeft ze weer een nieuwe en frisse uitstraling.

De schilders van Aannemer Amsterdam zorgen ervoor dat oude verf van uw deuren wordt verwijderd, zodat eventuele beschadigingen kunnen worden gerepareerd. Daarna worden de deuren geschuurd en voorzien van een nieuwe verflaag die zorgvuldig wordt aangebracht met hoogwaardige verf. Zo zien uw deuren er ook weer als nieuw uit, net zoals uw nieuw geverfde muren en plafonds.

Binnenschilder Amsterdam

Wanneer u zoekt naar een professionele schilder in Amsterdam met kennis en ervaring in het vak kan dat voelen als zoeken naar een spel in een hooiberg. Gelukkig bent u op de juiste plek beland, want Aannemer Amsterdam werkt samen met de beste allround schilders die uw binnen schilderwerken graag vakkundig voor u uitvoeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en verfsoorten die gegarandeerd een mooi resultaat geven.

We helpen u bij talloze schilderwerkzaamheden in uw woning, denk aan het schilderen van uw plafonds, muren, deuren en kozijnen. Maar ook het spuiten van latex verf behoort tot de veelvoorkomende werkzaamheden die onze specialistische schilders uitvoeren.
Uw woning van binnen weer een frisse uitstraling geven door een nieuwe verflaag? Neem contact met ons op om uw schilderproject direct in te plannen of stel uw vragen aan onze specialisten.

Buitenschilder Amsterdam

De buitenzijde van uw woning, kantoor- of bedrijfspand in Amsterdam krijgt het af en toe flink te verduren met onze Nederlandse weersomstandigheden. Neerslag en wind kunnen op den duur schade aanbrengen aan de verflaag op uw deuren, kozijnen en buitenmuren. Dit komt de uitstraling van uw woning niet ten goede en daarom is het aan te raden het schilderwerk om de paar jaar opnieuw te laten uitvoeren. Het is belangrijk om deze werkzaamheden te laten uitvoeren door een professioneel schildersbedrijf om een hoogwaardige en mooie uitstraling van uw pand te behalen.
De ervaren schilders van Aannemer Amsterdam beheersen de beste verftechnieken, werken met hoogwaardige producten en verfsoorten en vinden het van groot belang om kwaliteit af te leveren.

De schilders van Aannemer Amsterdam kunnen u ontzorgen op het gebied van talloze buitenschilderprojecten en pakken het project voor u aan van A tot Z. Wij zijn inzetbaar in geheel Amsterdam en de nabijgelegen omgeving om schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand geheel te verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor het schilderen van uw buitenmuren, buitendeuren, veranda, overkapping, en kozijnen. Maar ook staan wij graag voor u klaar om advies te geven over diverse verfsoorten, verftechnieken of kleurencombinaties.

Binnenschilder Amsterdam

Winterschilder Amsterdam

Uw woning laten schilderen van binnen of buiten kan ook prima in de wintermaanden. Voor buitenwerkzaamheden is het wel een vereiste dat het droog weer is. Door schilderwerkzaamheden in de winter te laten uitvoeren kan dit u voordeel opleveren t.o.v. de lente- of zomermaanden. In de winter hebben we vaak meer tijd om schilderprojecten te kunnen uitvoeren, waardoor we in lente- en zomermaanden weer ruimte hebben voor andere werkzaamheden.

Zoekt u een winterschilder in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact op met de schilders van Aannemer Amsterdam om uw project voor komende winter alvast in te plannen.

Stukadoor Amsterdam

Aannemer Amsterdam werkt samen met ervaren en vakkundige stukadoors om uw woning te voorzien van strak en net stucwerk. Onze specialisten hebben talloze wanden, plafonds en muren voorzien van prachtig stucwerk met vele tevreden klanten als gevolg. Onze opgedane ervaring in de jaren dat wij als team samenwerken, ziet u geheid terug in de kwaliteit van ons werk. Naast een zorgvuldige aanbreng van het stucwerk staat klanttevredenheid en transparantie bij Aannemer Amsterdam hoog in het vaandel. Alles om u te zorgen, van A tot Z.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is bij Aannemer Amsterdam geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus absoluut nergens aan vast. In onze offerte informeren we u over onze prijzen, de verwachte duur van de verbouwing en de mogelijke startdatum bij akkoord. We streven ernaar om u binnen 48 uur te voorzien van een offerte welke gemaakt wordt op basis van de door u verstrekte gegevens.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen van Aannemer Amsterdam? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.