Aannemer-Amsterdam-Logo

Binnenschilder Amsterdam

Het schilderwerk in uw woning, kantoor- of bedrijfspand is een groot onderdeel van de uitstraling en het interieur. Een goede binnenschilder in Amsterdam zorgt ervoor dat uw woning er weer uitziet als nieuw en u kunt genieten van een heerlijk frisse woning. Aannemer Amsterdam werkt met allround service die ruime ervaring hebben in het schilderen van muren, plafonds, kozijnen en deuren in uw woning. Op deze pagina leggen we meer uit over onze diensten en kwaliteit als ervaren schildersbedrijf in Amsterdam en omgeving.

Ga snel naar

Werkzaamheden binnenschilder

De binnenschilders van Aannemer Amsterdam vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en daarom werken zij uitsluitend met producten en verfsoorten van hoogstaande merken. We kiezen hier bewust voor, want de uitstraling van interieur hangt af van de kwaliteit van het schilderwerk in uw pand. De allround kennis van onze schilders zorgt ervoor dat u voor vrijwel alle binnen schilderwerken bij Aannemer Amsterdam terecht kunt.

In Amsterdam en omgeving kunt u de specialisten van Aannemer Amsterdam inzetten voor o.a. onderstaande binnenschilderwerken:

Plafond(s) sauzen of witten

Het sauzen van uw plafonds doet onze ervaren schilder met de juiste techniek en materialen om tot een mooi resultaat te komen. Zowel sauzen als witten is mogelijk in de door u gewenste kleur en er is een ruimschootse keuze aan structuren of u kunt kiezen voor eventuele extra opties.

De plafonds in uw mooie Amsterdamse woning of kantoorpand professioneel laten sauzen geeft een egaal en mooi eindresultaat waarmee een frisse uitstraling wordt gegeven aan het interieur.

Kozijnen schilderen

Houten kozijnen hebben een goede en kwalitatieve verfbeurt nodig als bescherming van het materiaal. Het is belangrijk om uw kozijnen om de aantal jaren te laten schilderen ten behoeven van het hout. Bovendien zijn goed slecht onderhouden kozijnen een doorn in het oog, zeker wanneer de rest van het pand in goede staat verkeert. Het schilderen van kozijnen vergt een speciale techniek om het druipen van verf te voorkomen en te zorgen voor een mooi egaal resultaat. Laat uw kozijnen schilderen door de zorgvuldige schilders van Aannemer Amsterdam zodat u zeker weet dat het schilderwerk vakkundig uitgevoerd wordt met enkel hoogstaande producten.

Muren sauzen

Binnenmuren in uw woning laten voorzien van een frisse nieuwe verflaag, daar zijn onze ervaren schilders een ster in. Het sauzen van uw binnenmuren doen we zorgvuldig en met de juiste hulpmiddelen om tot een streep- en vlekkeloos eindresultaat te komen. Het is belangrijk dat uw muren vlak genoeg zijn om goed te kunnen sauzen. Is dit niet het geval? Dan kunnen de ervaren stukadoors van Aannemer Amsterdam uw muren sausklaar maken waarna onze schilder het sauzen van de muren uitvoert. Het sauzen van muren kan zowel handmatig worden gedaan als machinaal. Machinaal maakt de klus een stuk minder arbeidsintensief, waardoor dit ook goedkoper kan uitvallen.

Trap schilderen

Uw trap(pen) laten schilderen geeft direct weer een nette uitstraling. Zeker wanneer uw trappen flinke gebruikssporen vertonen en de verf veel gesleten is, kan een goede schilderbeurt wonderen verrichten. Naast de uitstraling geeft een kwalitatief goede verfbeurt ook bescherming aan uw trap tegen het sluiten door gebruik. De schilder van Aannemer Amsterdam verwijdert de oude verf van uw trap, schuurt deze en voorziet de trap van een nieuwe laag vakkundig schilderwerk.

Binnenschilder Amsterdam

Uw vakkundige binnenschilder in regio Amsterdam

Voor al uw binnenschilderwerken kunt u terecht bij de professionele schilders van Aannemer Amsterdam. Allround kennis en ervaring combineren wij met de beste schilderproducten en verfsoorten om uw woning, kantoor- of bedrijfspand te voorzien van kwalitatief schilderwerk.
Wij bieden garantie op de door ons verzorgde binnenschilderwerken en staan daarom ook na oplevering van de werkzaamheden nog altijd voor u klaar.

Periodiek uw woning, kantoor- of bedrijfspand laten schilderen door de specialisten van Aannemer Amsterdam? Met een onderhoudsabonnement verzorgen we het schilderwerk binnen in uw woning om het aantal jaar dat we afspreken, denk bijvoorbeeld aan om de 3 tot 7 jaar. Zo bent u verzekert van een prachtig interieur met goed onderhouden schilderwerk.

De voordelen van een professionele en lokale binnenschilder

Logischerwijs bent u trots op uw mooie pand in Amsterdam en wilt u dit graag zo houden. Het is belangrijk om het interieur van uw woning netjes te houden door het schilderwerk in uw woning, kantoor- of bedrijfspand aan te laten pakken wanneer dit nodig is. U kunt overwegen om het schilderwerk zelf uit te voeren, maar wilt u zeker zijn dat het werk netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd? Dan is het slim om te kiezen voor een vakkundige binnenschilder in regio Amsterdam. Zo behaalt u dankzij de specialisten van Aannemer Amsterdam gegarandeerd het beste resultaat.

Waarom u kiest voor Aannemer Amsterdam in regio Amsterdam om uw schilderwerken uit te voeren:

Vrijblijvende offerte?

Onze binnenschilders ontzorgen van A tot Z

Uiteraard voeren wij met plezier uw binnenschilderwerken uit, maar daarnaast kunnen wij u ontzorgen tijdens het gehele project. We zorgen ervoor dat de meubels tijdelijk verwijderd worden uit kamers die geverfd worden en de ruimtes worden zorgvuldig afgeplakt met afplaktape- en folie.

Als onze binnenschilder klaar is met de werkzaamheden, dan zorgt deze ervoor dat de gevergde ruimtes weer netjes en bezemschoon opgeleverd worden. Aannemer Amsterdam levert meer dan alleen schilderwerk, want hoogstaande service is voor ons niet minder belangrijk. Daarom ontzorgen onze professionals u van A tot Z.

Binnenschilder Amsterdam kosten

Het schilderwerk in uw woning, kantoor- of bedrijfspand laten verzorgen door Aannemer Amsterdam geeft u dus verschillende voordelen t.o.v. het werk zelf uitvoeren. Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan, maar wij streven ernaar onze prijzen uiterst betaalbaar te houden. Zo kan iedereen laagdrempelig gebruik maken van onze kosten en is iedereen in de mogelijkheid om te investeren in zijn of haar woning. Dat vinden we bij Aannemer Amsterdam heel belangrijk.

De gemiddelde kosten voor het laten uitvoeren van uw binnenschilderwerk door de ervaren schilders van Aannemer Amsterdam hebben we in onderstaand overzicht uiteen gezet. Deze kosten zijn ter indicatie, u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Vraag voor een accurate prijsopgave voor uw schilderklus een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Soort schilderwerk binnenschilderGemiddelde kostenDetails
Plafond€ 475 – € 1.400Van 30 m² tot 100 m²
Deuren€ 300 – € 1.8002 tot 20 deuren incl. deurposten
Trap€ 550 – € 8001 trap schuren, schoonmaken en schilderen
Kozijnen€ 475 – € 1.750Van 7 m² excl. verf tot alle buitenkozijnen van één woning
Muren: 30 m²€ 400 – € 900Bijvoorbeeld één slaapkamer
Muren: 60 m²€ 800 – € 1.800Bijvoorbeeld een studio
Muren: 135 m²€ 1.750 – € 4.000Bijvoorbeeld een appartement

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten schilderen van uw woning of kantoorpand in Amsterdam? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

Verlaagd btw tarief binnenschilder

Voor het laten verrichten van binnenschilderwerk in uw woning, kantoorpand of bedrijfspand geldt momenteel een gereduceerd btw tarief. Dit houdt in dat u minder btw betaalt voor deze diensten. Doorgaans betaalt u namelijk 21% btw terwijl dit nu op 9% ligt. Zo bespaart u dus aanzienlijk op de kosten. Neem een schilderklus van €1000,- excl. btw. Eerder betaalde u hier €210,- btw en nu is dit slechts €90,-. Neem hier dus uw voordeel mee.

Offerte binnenschilder in Amsterdam en omgeving

Het aanvragen van een offerte is bij Aannemer Amsterdam geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus absoluut nergens aan vast. In onze offerte informeren we u over onze prijzen, de verwachte duur van de verbouwing en de mogelijke startdatum bij akkoord. We streven ernaar om u binnen 48 uur te voorzien van een offerte welke gemaakt wordt op basis van de door u verstrekte gegevens.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen van Aannemer Amsterdam? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.