Aannemer-Amsterdam-Logo

Sloopwerken Amsterdam

Aannemer Amsterdam verzorgt alle voorkomende sloopwerkzaamheden. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en verzorgen sloopwerkzaamheden voor de particuliere en zakelijk markt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de sloop van uw woning, kantoorgebouw, kas, fabriek of bedrijfspand aan moeten pakken. Wij ontzorgen u vanaf de voorbereiding tot aan het opleveren van een bouwrijpe kavel. Daarnaast zorgen wij ook voor de afvoer van het sloopafval en de recycling van materialen. Bent u opzoek naar een sloopbedrijf met alle expertise in huis om uw sloopklus tot een succes te maken neem dan contact op met Aannemer Amsterdam. Natuurlijk is ons advies vrijblijvend en kosteloos! Wij helpen u graag.

Ga snel naar

Gespecialiseerd in sloopwerken

Dagelijks worden verouderde gebouwen gesloopt hierdoor is het een bekend straatbeeld geworden. Toch komt er heel wat kijken bij het slopen van een gebouw. Zo slopen wij met inachtneming van verschillende milieu wet- en regelgeving, dragen wij zorg voor de afvoer van verschillende materialen op de juiste manier zodat een groot deel gerecycled kan worden, ook slopen wij op een veilige manier. Veilig voor onze medewerkers en de omgeving. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid machinepark dat perfect geschikt is voor de sloopwerken die wij uitvoeren. Wij maken veel gebruik van hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten. Ons vakkundige personeel wordt regelmatig bijgeschoold zodat zij goed op de hoogte zijn van de bewegingen op sloopgebied. Door een goede planning zorgen wij ervoor dat uw woning, winkel, kas, stal, school, kantoorgebouw of fabriekshal snel, vakkundig en op de juiste manier gesloopt wordt.

Sloopwerk Aannemer Amsterdam

Sloopwerken zodat u kan bouwen

Als u een kavel heeft aangekocht waar nog een oude woning of bedrijfspand op staat bent u waarschijnlijk voornamelijk bezig met de inrichting van deze kavel na de sloop. U heeft misschien de tekeningen voor de nieuwbouw al liggen en bent hiervoor alles aan het regelen. Maar om een nieuw gebouw neer te zetten is het belangrijk dat de kavel op de juiste manier bouwrijp is gemaakt. Bij Aannemer Amsterdam zijn we bekend met complexe en uitdagende projecten maar ook voor kleinere projecten, zoals bijvoorbeeld de sloop van een aanbouw of kleine schuur, kunt u bij ons terecht. Aannemer Amsterdam ontzorgt u in de sloop zodat u kan bouwen!

Vrijblijvende offerte?

Sloopbedrijf met jarenlange ervaring

Aannemer Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakkundig slopen van verschillende soorten gebouwen en projecten. Door onze jarenlange ervaring deinzen wij dan ook niet terug voor een lastig project. 

Ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad van het project; wij verzorgen graag al het sloopwerk. Als u kiest voor  Aannemer Amsterdam nemen wij u het sloopwerk volledig uit handen, dit doen wij door;

Bent u bezig met het plannen van uw nieuwbouw maar moet er eerst nog gesloopt worden? Neem dan contact op met Aannemer Amsterdam wij maken graag een nauwkeurige offerte op. Door ons zoveel mogelijk informatie op te geven kunnen we deze offerte zo gericht mogelijk opstellen. Hierna zorgen wij dat u snel een scherpe offerte in huis hebt. Komt u er niet uit? Of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Verschillende soorten sloopwerken

Aannemer Amsterdam verzorgt verschillende soorten sloopwerken. Elk project is anders en bij elk project bekijken we wat de meest efficiënte manier is om voor u de benodigde ruimte te creëren. Om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen beteken vind u hier een overzicht van onze verschillende werkzaamheden.

Totaalsloop

Bij totaalsloop inventariseren we eerst of er asbest in het gebouw aanwezig is. Op deze manier kunnen we het gebouw veilig en milieukundig slopen. Ook bekijken we goed uit welke materialen constructies, installaties of gebouwen vervaardigd zijn zodat we alles op de juiste manier kunnen afvoeren.

Renovatiesloop

Bij renovatiesloop krijgt een gebouw een tweede kans. Op precieze wijze slopen we delen van het gebouw. Het gebouw kan hierna opnieuw opgebouwd of ingedeeld worden. Dit bespaart veel grondstoffen, werk en geld.

Demontage

Bij demontage ontmantelen we delen van gebouwen of installaties. De gedemonteerde bouwmaterialen kunnen hierna klaar worden gemaakt voor hergebruik.

Asbestverwijdering

Bij asbestverwijdering wordt het asbesthoudende materiaal na de asbestinventarisatie op de juiste manier door ons verwijderd en afgevoerd. Dit houd in dat wij het asbesthoudende materiaal op veilige wijze demonteren. Hierna verpakken wij het asbesthoudende materiaal luchtdicht en dubbel waarna wij het afvoeren.

Bodemsanering

Bij bodemsanering wordt het aangetaste stuk grond vrij van bodemverontreiniging gemaakt. Afhankelijk van de plaats, aard, ernst van de vervuiling en de toekomstige bestemming en functie van de bodem bespreken we met u met welke methode en technieken we de grond weer vrij van verontreiniging kunnen maken.

Sloopwerk

Waarom een pand laten slopen?

Er wordt om diverse redenen gekozen voor de sloop van een gebouw. Soms is dit omdat het gebouw in te slechte staat is om te renoveren. Ook kan het zijn dat er vanuit financieel oogpunt wordt gekozen voor de sloop van een gebouw; slopen en nieuwbouwen is dan voordeliger dan het oude gebouw renoveren. Lang leegstaande gebouwen kunnen ook onveilig zijn. Als de fundering of de structuur van een gebouw beschadigd raakt kan het instabiel worden en hierdoor instorten. Om de veiligheid van de omgeving te kunnen blijven garanderen is het dan slim om het gebouw op tijd te slopen. Zeker als het gaat om onveilige gebouwen is het belangrijk in zee te gaan met een gespecialiseerd sloopbedrijf het slopen van een instabiel gebouw brengt de nodige risico’s met zich mee.

Veilig en milieubewust een pand laten slopen

Bij Aannemer Amsterdam vinden we veiligheid en het milieu belangrijk. Om op een veilige en milieubewuste manier te kunnen slopen inspecteren wij het gebouw eerst uitvoerig. We inventariseren of er asbest of andere gevaarlijke bouwmaterialen  in het gebouw aanwezig zijn zodat we er voor kunnen zorgen dat deze op een veilige en milieubewuste manier worden afgevoerd. Ook kijken we naar de staat, structuur en de omvang van het gebouw hierna bepalen we de manier van slopen. In de keuze op welke manier we het gebouw gaan slopen nemen we altijd de veiligheid voor de omgeving mee. We zorgen voor een veilige omgeving en door geluidsarm te slopen zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Doordat Aannemer Amsterdam beschikt over een professioneel en modern machinepark zijn we ook in staat om veilig te slopen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Aannemer Amsterdam is gecertificeerd voor sloopwerkzaamheden en asbestverwijdering. En natuurlijk zijn ook  onze medewerkers VCA gecertificeerd. Dus bent u op zoek naar een vakkundige en gecertificeerde partner voor uw sloopwerkzaamheden of asbestsanering? Neem dan contact met ons op. Een offerte aanvraag is bij ons altijd geheel vrijblijvend en kosteloos! Wij helpen u graag en denken desgewenst met u mee, tot snel!