Aannemer-Amsterdam-Logo

Badkamer verbouwen Amsterdam

Is de badkamer van uw woning in Amsterdam aan vervanging toe of wilt u gewoon heel graag uw droombadkamer laten realiseren? Het verbouwen van uw badkamer kan uw wooncomfort flink verhogen en kan tevens waarde verhogend zijn voor uw woning. Altijd een goed idee dus! Op deze pagina leest u meer informatie over het laten verbouwen van uw badkamer en waarom u dit laat doen door de professionals van Aannemer Amsterdam.

Ga snel naar

Wat kost uw badkamer laten verbouwen in Amsterdam?

Het laten verbouwen van uw badkamer kan op allerlei verschillende manieren. Ieder project heeft zijn eigen prijskaartje welke enorm kan variëren. Zo kost het plaatsen van een badkuip in uw bestaande badkamer ongeveer tussen de €800,- en €1500,-. Maar het creëren van een inloopdouche kan al snel oplopen tot €3000. Afhankelijk van uw wensen en plannen kan de prijs dus enorm verschillen.

Om u meer inzicht te geven in de gemiddelde kosten van verscheidene badkamerverbouwingen, hebben we onderstaand overzicht voor u opgemaakt:

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten verbouwen van uw badkamer in Amsterdam? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

Badkamer verbouwen Amsterdam

Grote of kleine badkamer verbouwing in Amsterdam?

Wilt u enkele aanpassingen laten doen aan uw badkamer of pakt u het rigoureus aan en wilt u de hele badkamer laten vernieuwen naar uw wens? Alles is mogelijk! De experts van Aannemer Amsterdam hebben talloze grote en kleine badkamerverbouwingen succesvol uitgevoerd en vele tevreden klanten gingen u voor.

Kleine badkamer verbouwing

Ziet u het niet zitten om een week geen gebruik te kunnen maken van uw badkamer of vind u dat enkele kleine aanpassingen aan uw badkamer volstaan om deze naar uw wens te maken? Dan is een kleine badkamer verbouwing een prima keuze. Zo kunt u uw badkamer al een heel andere uitstraling geven door uw douchecabine te vervangen of denk eens aan een nieuw badkamermeubel. Een verbouwing hoeft niet groot te zijn om uw badkamer toch nieuw leven in te blazen.

Grote badkamer verbouwing

Is het nu tijd om uw badkamer echt volledig aan te pakken en de stijl te realiseren die u al jaren in gedachten hebt? Dan is een grote badkamer verbouwing nodig. In veel gevallen wordt de badkamer (gedeeltelijk) gesloopt en weer opnieuw opgebouwd met nieuwe materialen en sanitair. Zo kunt uw badkamer geheel opnieuw indelen en volledig van uitstraling en stijl veranderen.

Vrijblijvende offerte?

Werkwijze badkamer verbouwen Amsterdam

De specialisten van Aannemer Amsterdam hebben talloze badkamers succesvol gerenoveerd en/of verbouwd. Of het nu gaat om een kleine, gemiddelde of grote badkamer en wat uw wensen ook zijn, de experts van Aannemer Amsterdam maken uw dromen waar. 

Om uw droombadkamer te kunnen realiseren hebben we zorgvuldig een werkwijze geïmplementeerd die niet alleen zorgt voor een efficiënte en professionele aanpak, maar ook duidelijkheid geeft voor u als onze klant. Zo hebt u een houvast waarop u kunt terugvallen vóór, tijdens én na de verbouwing.

De werkwijze van de experts van Aannemer Amsterdam bij een verbouwing van uw badkamer:

Stap 1 – Indeling en ontwerp

We gaan samen met u om de tafel om een ontwerp te tekenen waarin de gewenste indeling van uw badkamer wordt geschetst. Deze ontwerpen worden gemaakt o.b.v. de daadwerkelijke afmetingen van uw badkamer. Deze ontwerpen van uw nieuwe badkamer zijn de leidraad voor onze experts tijdens de verbouwing van uw badkamer.

Stap 2 – Sloopwerk indien nodig

We gaan zorgvuldig na of er sloopwerk komt kijken tijdens het project. Wanneer dit het geval is, zullen we dit uitvoeren in deze stap. Indien nodig slopen we in deze stap het tegelwerk, sanitair, meubel(en) en eventuele muren in uw badkamer.

Stap 3 – Elektriciteit en/of leidingen verleggen?

In sommige gevallen is het nodig om elektriciteits- en/of waterleidingen te verleggen of zelfs helemaal nieuw aan te leggen. Dit is vooral afhankelijk van de indeling van uw nieuwe badkamer. Of stap 3 in uw project wel of niet aan de orde is, is al met u besproken in stap 1 (indeling en ontwerp).

Stap 4 – Egaliseren badkamervloer en/of muren

Het is belangrijk dat uw badkamervloer strak en symmetrisch gelegd kan worden. Dit kan alleen met een vloer die geheel waterpas uitgevlakt is. In deze stap zorgen we ervoor dat uw badkamer zeer zorgvuldig en netjes geëgaliseerd wordt als basis om uw nieuwe badkamervloer te kunnen leggen.

Stap 5 – Nieuwe tegels

Na het egaliseren van de vloer en/of muren kunnen deze worden voorzien van nieuwe tegels. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een alternatieve vloer- en wandbekleding, denk bijvoorbeeld aan een waterdichte stuclaag met bijvoorbeeld een betonlook. Dit kan uw badkamer ook een geheel andere uitstraling geven dan tegels. Kiest u toch veilig voor een tegelmuur en/of tegelvloer? Dan verzekeren de specialisten van Aannemer Amsterdam een strakke plaatsing en bovendien een professioneel waterdicht kit- en voegwerk.

Stap 6 – Werkzaamheden aan plafond

Indien nodig starten onze experts in deze stap met de werkzaamheden aan het plafond in uw badkamer. Niet in alle verbouwingen is er een aanpassing aan het plafond vereist. Of deze werkzaamheden tijdens uw verbouwing zullen plaatsvinden, is reeds met u besproken in stap 1 (indeling en ontwerp).

Stap 7 – Sanitair plaatsen

Nu het grootste deel van de verbouwing heeft plaatsgevonden, kunnen we starten met het plaatsen van sanitair en de overige afrondende werkzaamheden. Het aan- en afvoer wordt aangesloten en alle sanitair wordt zorgvuldig gekit om uw badkamer volledig waterdicht af te kunnen leveren.

Stap 8 – Oplevering badkamer

Het moment waar u naar uit hebt gekeken is daar! Uw nieuwe badkamer is klaar voor gebruik. Wij leveren uw badkamer op na een grondige nacontrole. Ons streven is om de oplevering te laten plaatsvinden op de vooraf afgesproken datum.

Een badkamer verbouwen in één dag

Wel de lusten, maar liever niet de lasten van een uitgebreide badkamerverbouwing? Geen punt! De experts van Aannemer Amsterdam realiseren een andere uitstraling in uw badkamer in slechts één dag. Hoe doen we dit? Door verschillende (kleine) aanpassingen te realiseren binnen één dag kan uw badkamer toch al een geheel frisse en nieuwe uitstraling krijgen.

Werkzaamheden die wij in één dag kunnen realiseren:

Badkamer renoveren of badkamer verplaatsen?

We kunnen ons indenken dat uw ideale situatie zou zijn om uw badkamer te verplaatsen naar een andere ruimte in uw woning. Bijvoorbeeld een grotere ruimte die nu vrijwel niet gebruikt wordt en waar de badkamer meer tot zijn recht komt. Of juist het veranderen van de badkamer naar een kleinere ruimte omdat deze nu te groot is, zien wij ook geregeld voorbij komen.

Dankzij de jarenlange ervaring, allround kennis en onze uitvoerende toppers kan Aannemer Amsterdam uw bestaande badkamer verplaatsen naar een geheel andere ruimte in uw woning. We zorgen voor het aan- en/of omleggen van leidingen en maken uw nieuwe badkamer geheel naar wens. De kosten voor het verplaatsen van uw badkamer zijn ongeveer gelijk aan een renovatie van uw bestaande badkamer in dezelfde ruimte. Voor de kosten hoeft u deze keuze dus zeker niet uit te sluiten.

Goedkoop uw badkamer verbouwen in Amsterdam

Wilt u graag uw badkamer laten verbouwen, maar dit wel zo goedkoop mogelijk laten doen? Aannemer Amsterdam kan vrijwel met ieder budget tóch heel wat werkzaamheden voor u uitvoeren. Er zijn talloze kleine projecten die toch uw badkamer een andere uitstraling geven en u niet te veel geld kosten. Ook kunnen we samen kijken naar goedkopere oplossingen op het gebied van sanitair. In veel gevallen zijn oude collecties met korting verkrijgbaar of denk eens aan outlet winkels die restanten tegels en sanitair verkopen.

Een andere mogelijkheid is om zelf werkzaamheden uit te voeren waarmee u bespaart op de kosten voor de aannemer. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerk. Bent u lichamelijk in staat om dit zelf uit te voeren? Dan kan u hiermee flink wat kosten besparen.

Wat het budget ook is voor uw badkamer verbouwing, Aannemer Amsterdam denkt met u mee!

Zelf een badkamer verbouwen

Een verbouwing van uw badkamer kan u klein of groots aanpakken. Afhankelijk van deze keuze kunt u bekijken of u de gewenste werkzaamheden zelf kunt/wilt uitvoeren of dit liever laat doen door een professionele aannemer. Bent u een ervaren doe-het-zelf-klusser? Dan kunnen sommige werkzaamheden prima door u zelf worden uitgevoerd, mits u hier de benodigde kennis en ervaring in hebt. Hebt u geen ervaring met klussen en wilt u de badkamer zelf gaan verbouwen om kosten te besparen? Dit raden we u sterk af!

Het verbouwen van een badkamer is een lichamelijk zware klus die de juiste hoeveelheid kennis én ervaring vereist. Zorgvuldigheid en veiligheid zijn van groot belang bij zowel het slopen als opnieuw opbouwen van een badkamer. Neem geen risico en laat uw badkamer door ervaren specialisten verbouwen of renoveren. Kies voor zekerheid, kies voor de experts van Aannemer Amsterdam.

Handige bespaartips

Het realiseren van uw droombadkamer is in sommige gevallen geen goedkope investering. Wilt u proberen de kosten voor uw badkamer verbouwing enigszins te drukken? Dan hebt u mogelijk profijt bij een van onderstaande tips:

Houd het klein
Met enkele kleinere werkzaamheden kunt u toch een heel andere uitstraling aan uw badkamer geven. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw badkamer meubel of uw staande toilet vervangen voor een hangend exemplaar. Ook klein denken kan groots uitpakken.

Laat verschillende werkzaamheden in één keer uitvoeren
Is uw budget nu niet toereikend om de gewenste werkzaamheden uit te laten voeren? Dan kunt u ervoor kiezen om nog even door te sparen. Het combineren van meerdere werkzaamheden zorgt er in de meeste gevallen voor dat u goedkoper uit bent dan wanneer u deze telkens stuk voor stuk laat uitvoeren.

Badkamer laten verbouwen door Aannemer Amsterdam

De verbouwing van uw badkamer laten uitvoeren door een professioneel bouwbedrijf waar talloze tevreden klanten u voor gingen? Aannemer Amsterdam werkt samen met de beste bouwexperts en biedt u een kwalitatieve verbouwing voor een voordelige totaalprijs. Vakmanschap en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, gecombineerd met een hoogstaande service ontzorgen wij u van A tot Z.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wenst u een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.