Aannemer-Amsterdam-Logo

Toilet verbouwen Amsterdam

Het verbouwen van uw toilet hoeft geen enorm project te zijn om toch uw toiletruimte weer een nieuwe en frisse uitstraling te geven. Het kleinste kamertje in uw woning is er toch een waar we heel wat uren doorbrengen, dan kun je er maar beter relaxed en goed bij zitten. Daarom heeft Aannemer Amsterdam deze pagina gewijd aan alles wat te maken heeft met het verbouwen van uw toilet in uw woning in Amsterdam. Lees snel verder voor meer informatie over de kosten en onze werkwijze bij een toiletverbouwing.

Ga snel naar

Toilet verbouwen of renoveren in Amsterdam

Het toilet van uw woning in Amsterdam laten renoveren of verbouwen door professionele experts? Bij Aannemer Amsterdam zit u goed. Onze specialisten zijn allround ervaren in het renoveren en verbouwen van toiletruimtes en ontzorgen u tijdens het bouwproces van A tot Z. Bent u nog aan het twijfelen over de indeling of het ontwerp van uw nieuwe toilet? Geen probleem, ook hier kunnen de professionals van Aannemer Amsterdam u bij helpen en adviseren.

Toiletrenovatie

De experts van Aannemer Amsterdam verzorgen met een aantal kleine werkzaamheden een nieuwe uitstraling aan uw toiletruimte, zonder dat dit de hoofdprijs kost voor u.

Toiletverbouwing

Uw toilet volledig vernieuwen en moderniseren met alle bijkomende voordelen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we in één of enkele dagen de gehele toiletruimte vernieuwen.

Toilet verbouwen Amsterdam

Toilet verbouwen in Amsterdam kosten

Het verbouwen van uw toilet kunt u zo gek maken als u zelf wenst. Door enkele werkzaamheden te combineren kunt u al een flinke verandering behalen. Het grootser aanpakken en de stijl van uw toilet volledig veranderen? Er is van alles mogelijk en ieder project heeft een ander prijskaartje.

Hieronder vind u de gemiddelde kosten van verschillende werkzaamheden welke zijn berekend inclusief btw en met de bijbehorende materiaal- en montagekosten van Aannemer Amsterdam:

ActiviteitGem. materiaal- kosten incl. btwGem. arbeidskosten incl. btw
Sloopwerkzaamheden
Verwijderen wand- en vloertegels (7 m²)€ 10€ 140 – € 300
Verwijderen toilet€ 5€ 35 – € 80
Verwijderen fontein€ 5€ 10 – € 30
Leidingen en afvoer
Sleuven slijpen€ 20 – € 37,50
Aanbrengen waterleiding€ 15 – € 30€ 20 – € 35
Aanbrengen riool tbv fontein€ 20 – € 35€ 20 – € 30
Tegelwerken
Uitvlakken plafond en wanden (10m²)€ 30 – € 55€ 125 – € 200
Wandtegels zetten (5m²)€ 90 – € 500€ 125 – € 200
Vloer egaliseren (2m²)€ 10 – € 25€ 35 – € 70
Vloertegels leggen (2m²)€ 45 – € 225€ 45 – € 100
Stucwerk boven tegels (5m²)€ 20 – € 35€ 35 – € 120
Montage sanitair
Volledig toilet€ 100 – € 500€ 80 – € 200
Toiletrolhouder€ 10 – € 80€ 10
Fontein en kraan€ 75 – € 200€ 45 – € 100
Overig
Kitwerk€ 10 – € 40€ 35 – € 90
Radiatoren demonteren en hermonteren€ 15 – € 75

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten renoveren of verbouwen van uw toilet in Amsterdam? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvende offerte?

In drie stappen uw toilet verbouwen

Honderden toiletruimtes heeft Aannemer Amsterdam al mogen verbouwen. Met deze ervaring op zak hebben we een efficiënte en professionele werkwijze ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze experts in een mum van tijd uw toilet vakkundig verbouwen.

Stappenplan toiletverbouwing door Aannemer Amsterdam

Onze bouwspecialisten hanteren onderstaande stappen om uw nieuwe toilet te realiseren:

  • Indeling en ontwerp
    Uw wensen en ideeën voor uw toilet zetten we om in een ontwerp. Wenst u de indeling van uw bestaande toiletruimte te veranderen? Dan nemen we dit allereerst samen door, waarna we het ontwerp voor het toilet opmaken. Na uw akkoord op ons ontwerp zullen we u voorzien van een gratis en vrijblijvende offerte m.b.t. de toiletverbouwing.
  • Sloopwerkzaamheden
    Na uw akkoord op onze verstrekte offerte hebben we met u een startdatum voor de toiletverbouwing ingepland. Op deze afgesproken datum starten onze experts met het slopen van uw toilet.
  • Installatie en afwerking
    We treffen voorbereidende werkzaamheden, voeren de installatie van uw nieuwe toilet (en wastafeltje) uit en zorgen voor een nette afwerking van de gehele toiletruimte.

Vanzelfsprekend zorgen de specialisten van Aannemer Amsterdam ervoor dat vrijgekomen puin wordt afgevoerd en het nieuwe toilet netjes en schoon wordt opgeleverd.

Mogelijkheden toilet verbouwen

Uw toilet verbouwen kan met enkele kleine werkzaamheden of u kunt het groots aanpakken en uw toilet volledig laten vernieuwen. Er zijn allerlei verschillende keuzes mogelijk m.b.t. werkzaamheden aan uw toilet. Voor o.a. onderstaande werkzaamheden aan uw toilet of toiletruimte bent u bij Aannemer Amsterdam aan het juiste adres.

Tegels

De tegels in uw toilet laten verwijderen en de wanden opnieuw laten betegelen kan een geheel andere uitstraling realiseren in uw toilet. Ook kunt u kiezen voor een alternatieve afwerking, denk bijvoorbeeld aan stucwerk.

Stucwerk

Uw toilet laten voorzien van nieuw stucwerk om weer een frisse uitstraling te behalen.

Leidingen verleggen of werkwerken

Wanneer de indeling van uw toilet veranderd, kan het nodig zijn om leidingen te verleggen. In veel gevallen wordt er tevens gekozen voor het wegwerken van leidingen tijdens een verbouwing. De boel ligt dan toch al open en dit kost slechts wat extra tijd en werk, maar geeft u wel meer ruimte.

Plafond aanpassen

Een veelvoorkomende klus in het toilet is het verlagen of juist het verhogen van het plafond.

Sanitair

Het plaatsen van nieuwe sanitair of het verwijderen en vervangen van bestaande sanitair is een logische en veel gekozen optie tijdens het verbouwen van het toilet.

Extra opties

Bij het verbouwen van uw toilet zijn er talloze extra opties mogelijk. Deze extra opties kunnen meer luxe en comfort bieden aan uw toiletruimte of simpelweg een luxere uitstraling bieden. Voorbeelden van extra opties:

Prijsvoorbeelden toilet verbouwen

Ter verduidelijking van de verschillende mogelijkheden voor een verbouwing en de daarbij horende kosten hebben we een aantal prijsvoorbeelden opgesteld. Dit zijn situaties waarin verschillende toiletverbouwingen worden doorgenomen met oog op de werkzaamheden en kosten.

Kleine toiletverbouwing

De kosten laag houden kan met een kleine toiletverbouwing. De oude tegels, toilet en fontein worden verwijderd en vervangen voor nieuwe, maar goedkope (bijvoorbeeld B-merk) tegels en sanitair. De gemiddelde kosten van een dergelijke kleine toiletverbouwing liggen rond de €1000,-.

Gemiddelde toiletverbouwing

Bij een gemiddelde toiletverbouwing worden dezelfde werkzaamheden uitgevoerd als bij een kleine toiletverbouwing, maar in dit geval kiest u voor kwalitatieve nieuwe tegels en sanitair (A-merk). Deze verbouwing kost u rond de €2.150,-.

Grote toiletverbouwing

Bij een grote gemiddelde toiletverbouwing worden de tegels, toilet en het fontein verwijderd. Een nieuw hangend toilet wordt geplaatst, uw toiletruimte wordt betegeld met hoogstaande natuursteentegels en u kiest voor een luxe fontein. Met een verhoogd plafond creëert u meer ruimte in het toilet. Een dergelijke verbouwing kost u rond de €3.400,-.

Handige bespaartips

Het verbouwen van uw toilet geeft de kleine ruimte weer een mooie en frisse uitstraling. Wilt u proberen de kosten voor uw toiletverbouwing enigszins te drukken? Dan hebt u mogelijk profijt bij een van onderstaande tips:

Zelf werkzaamheden deels uitvoeren: Bent u lichamelijk in staat om zelf uw handen uit de mouwen te steken tijdens de verbouwing van uw toilet? Dan kunt u overwegen om bijvoorbeeld zelf sloopwerkzaamheden uit te voeren of het puin af te voeren naar de gemeente. Alle werkzaamheden die een aannemer niet hoeft uit te voeren, scheelt u in uw portemonnee. 

Houd het klein: Met enkele kleinere werkzaamheden kunt u toch een heel andere uitstraling aan uw toilet geven. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van alleen het toilet en het fonteintje.

Laat verschillende werkzaamheden in één keer uitvoeren: Is uw budget nu niet toereikend om de gewenste werkzaamheden uit te laten voeren? Dan kunt u ervoor kiezen om nog even door te sparen. Het combineren van meerdere werkzaamheden zorgt er in de meeste gevallen voor dat u goedkoper uit bent dan wanneer u deze telkens stuk voor stuk laat uitvoeren. 

 

Toilet laten verbouwen door Aannemer Amsterdam

Het toilet in uw woning in Amsterdam verdient het om tot zijn recht te komen. Gemiddeld bevind u zich heel wat uurtjes in deze kleine ruimte en dan kan het maar beter op orde zijn. Wenst u uw toilet te vernieuwen door een renovatie of verbouwing te laten uitvoeren? Kies voor de kwaliteit die de experts van Aannemer Amsterdam u biedt en haal het maximale resultaat uit uw toiletverbouwing!

Wilt u meer informatie over onze diensten of wenst u een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.