Aannemer-Amsterdam-Logo

Winterschilder Amsterdam

Schilderwerk in Amsterdam laten uitvoeren in de winter kent bij Aannemer Amsterdam een aantal voordelen. Wij zijn blij met schilderwerk in de winter, omdat veel mensen wachten tot de lente en/of zomer. Dit is in veel gevallen onnodig, sterker nog het schilderen in de winter kan voordeliger uitvallen dan in de rest van de seizoenen. Hierover wilt u vast meer weten, lees snel verder.

Ga snel naar

Een vakkundige winterschilder in regio Amsterdam

Schilderprojecten laten uitvoeren in de koude wintermaanden is in regio Amsterdam goed mogelijk dankzij de allround diensten die Aannemer Amsterdam u biedt. Schilderwerk kan prima in de winter worden uitgevoerd bij droge weersomstandigheden. Wij kiezen ervoor om te werken met speciale verf die bestand is tegen lage temperaturen en sneller droogt dan andere verfsoorten. Uiteraard biedt ook deze verfsoort dezelfde kwaliteit als alternatieve verfsoorten en bieden wij ook op onze winterse schilderwerken garantie.

Uurtarief winterschilder in Amsterdam

Het is per schildersbedrijf afhankelijk of het uurtarief in de winter hetzelfde is als in andere seizoenen. Aannemer Amsterdam hanteert hetzelfde uurtarief voor de werkzaamheden, maar bied u hierop een aantrekkelijke korting om met oog op de winter. Onze winterschilder is blij dat u het werk in de winter laat uitvoeren en daar wordt u voor beloond.

Winterschilder Amsterdam

Bespaar op de kosten met Aannemer Amsterdam

Bij Aannemer Amsterdam stimuleren we onze klanten om binnen- of buitenschilderwerk in de wintermaanden te laten uitvoeren. Dit geeft ons als voordeel dat we in de andere seizoenen meer ruimte hebben voor werkzaamheden die afhankelijk zijn van de weersomstandigheden en het geeft u als voordeel dat u bespaart op de kosten voor de schilder. Aannemer Amsterdam biedt u een aantrekkelijke korting aan wanneer u schilderwerk(en) laat uitvoeren in de wintermaanden. Wij hanteren hiervoor de periode vanaf 1 december tot 15 maart van ieder jaar.

Wilt u een winterschilder inzetten voor uw schilderwerken of wenst u meer informatie over onze winterse diensten? Neem gerust contact op met onze experts en laat u informeren en/of adviseren door hen. Het direct inplannen van uw schilderwerk voor komende winter kan uiteraard ook.

Vrijblijvende offerte?

Verlaagd btw tarief voor een winterschilder in Amsterdam

Voor het laten verrichten van binnen- of buitenschilderwerk in uw woning, kantoorpand of bedrijfspand tijdens de winter geldt momenteel een gereduceerd btw tarief. Dit houdt in dat u minder btw betaalt voor deze diensten. Doorgaans betaalt u namelijk 21% btw terwijl dit nu op 9% ligt. Zo bespaart u dus aanzienlijk op de kosten. Neem een schilderklus van €1000,- excl. btw. Eerder betaalde u hier €210,- btw en nu is dit slechts €90,-. Neem hier dus uw voordeel mee.

Werkwijze winterschilder

Onze ervaren schilders bieden u in de winter exact dezelfde diensten en kwaliteit als u doorgaans van ons gewend bent. Ook bij winterschilderwerken ontzorgen wij van A tot Z tijdens het gehele project. Indien gewenst verzorgen wij ook in de winter de voorbereidende werkzaamheden, zodat u zoveel als mogelijk ontzorgd wordt. De werkwijze tijdens de wintermaanden verschilt dus niet met de werkwijze die onze schilders in de rest van het jaar hanteren.

Garantie op schilderwerk

Aannemer Amsterdam biedt hoge kwaliteit schilderwerken met garantie. Wij staan garant voor het werk wat wij afleveren, omdat we werken met ervaren schilders die allround opgeleid zijn en zij werken met de beste producten van hoogstaande merken. Winterschilderwerk is hier geen uitzondering op en ook hierop bieden wij onze standaard garantietermijn.

Waarom u winterschilderwerk door Aannemer Amsterdam laat uitvoeren

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken tijdens de winterperiode kunt u terecht bij de professionele schilders van Aannemer Amsterdam. Allround kennis en ervaring combineren wij met de beste schilderproducten en verfsoorten om uw woning, kantoor- of bedrijfspand te voorzien van kwalitatief schilderwerk. Wij bieden garantie op de door ons verzorgde winterschilderwerken en staan daarom ook na oplevering van de werkzaamheden nog altijd voor u klaar.

Periodiek in de winter uw woning, kantoor- of bedrijfspand laten schilderen door de specialisten van Aannemer Amsterdam? Met een onderhoudsabonnement verzorgen we het schilderwerk binnen in uw woning om het aantal jaar dat we afspreken, denk bijvoorbeeld aan om de 3 tot 7 jaar. Zo bent u verzekert van een prachtig onderhouden pand in Amsterdam, zowel van binnen als buiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor schilderwerk in de winter

Het aanvragen van een offerte is bij Aannemer Amsterdam geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus absoluut nergens aan vast. In onze offerte informeren we u over onze prijzen, de verwachte duur van de verbouwing en de mogelijke startdatum bij akkoord. We streven ernaar om u binnen 48 uur te voorzien van een offerte welke gemaakt wordt op basis van de door u verstrekte gegevens.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen van Aannemer Amsterdam? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Via ons contactformulier op de pagina contact komt u snel in contact met een van onze professionals. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0640125121. Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar emailadres info@aannemer-amsterdam.nl.